Arany János Vendégház

A csodálatos Tisza-kastély mellett épült fel az Arany János Vendégház szálláshelyünk, ahol az egyszerű, letisztult építészet találkozik a történelmi környezettel. Az új építésű, 29 szobás épület a kastélykert és a kastélypark határán helyezkedik el. Az épületből egy üvegfolyosón keresztül közvetlenül a kastély főépületébe juthatunk.

A vendégház egy igazi közösségi hely, ahová szeretettel várunk családokat, egyházi közösségeket, tanulócsoportokat és baráti társaságokat is, mert együtt még különlegesebb lesz a geszti Tisza élmény.

A kétszintes vendégházban a földszinten 20 két fős szoba, míg az emeleten 8 három fős szoba és 1 öt fő befogadására alkalmas apartman várja vendégeinket. A szobák berendezése letisztult, meghitt atmoszférájú, amely tökéletes helyszín az elvonulásra, elcsöndesedésre vágyóknak, épp ezért a szobákban televíziókat sem helyeztünk el.

A modern berendezés és a kényelmes ágyak biztosítják a pihentető éjszakákat, míg az ablakokon át a kastélykert és a kastélypark idillikus szépségében gyönyörködhetnek vendégeink.

Szállóvendégeink számára igény esetén reggelit és félpanziós ellátást is tudunk biztosítani. Míg betérő vendégeink átbeszélhetik a kastélyban szerzett közös élményeiket a környékbeli alapanyagokból készült ízletes ebéd mellett az éttermükben.

Az Arany János Vendégház közösségi terei a kiscsoportos foglalkozások, bensőséges beszélgetések ideális helyszínei, ahol a jelenlévők felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak.

Recepciónk 6-22 óráig várja a hozzánk érkezőket, éjszakai portaszolgálat a +36 30 084 5519-es számon elérhető.

További információ és foglalás a szallas@tiszakastely.hu email címen.

Étterem

Az Arany János Vendégház meghatározó tere az étterem, ahol a helyi termelők alapanyagainak és elismert séfek keze munkájának fúziója teremti meg az igazi gasztronómiai élményt. Vendégeink kiváló szakácsaink házias fogásait a kastély bámulatos látványában gyönyörködve fogyaszthatják el.

Éttermi vendégeink a közösségi élmény további erősítésére egyenes, hosszában bővített étkezőasztaloknál foglalhatnak helyet. A Tisza család hagyományaihoz hozzátartozott ez a vendégvárási mód, ahol a család és a meghívottak mellett a betérők számára is külön megterítettek.

Éttermünk kiváló catering helyszíne a Tisza-kastély rendezvény termében megvalósuló rendezvényeknek, ahol az céges- és privát események, esküvők, csapatépítők, mini konferenciák, továbbképzések vagy akár állófogadások éttermi szolgáltatásai is megvalósulhatnak.