A kastélyt körülölelő 16 hektáros park növényritkaságokban gazdag. A sétaút többszáz éves árnyas fák alatt vezet, melyek között rejtett ösvények és romantikus pihenőhelyek is megtalálhatók. A sétaútvonalak sötétedés után is bejárhatók, hiszen kandeláberek világítják meg azokat.

A park számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőséggel kínál a látogatók, valamint a szállóvendégek számára.

Multifunkciós sportpálya és labdarúgó pálya

A parkban lévő labdarúgó pálya és a többfunkciós sportpályája számos mozgásformát tesz lehetővé, beleértve a teniszt, a röplabdát és a kézilabdát is. A kivilágításnak köszönhetően a sportpályák lehetőséget biztosítanak a késő esti játékra, így vendégeink napszaktól függetlenül élvezhetik a mozgás örömét.

A labdarúgó pálya és a multifunkcionális sportpálya mellett egy petanque pálya is a vendégek rendelkezésére áll.

Kerékpározási lehetőség

A 16 hektáros kastélyparkot lehetőség van saját kerékárokkal is bejárni. Ezek kényelmes és biztonságos elhelyezésére tárolókat alakítottunk ki.

Kiváló kültéri rendezvényhelyszín

A kastélypark fekvésének és méretének köszönhetően kiváló helyszíne esküvői szertartásoknak, csapatépítő tréningeknek, nagyszabású szabadtéri koncerteknek és szabadtéri rendezvényeknek.

Arany János emlékház

Arany János az 1850-es évek elején Tisza Domokos nevelőjeként tevékenykedett a Tisza család birtokán. A kastélyparkban álló, felújított, apró emlékház állandó kiállítási helyszínként mutatja be a költő életének geszti életszakaszát.

Játszótér

A gyermekek új, tematikus játszótéren élvezhetik a szabad játék örömét a hatalmas, árnyas kastélyparkban.