Vendégházunk központi tere az étterem. Vendégeink kiváló szakácsaink házias fogásait a kastély bámulatos látványában gyönyörködve fogyaszthatják el.

Az autentikus környezet mellett a válogatott alapanyagok és a szakmai odafigyelés a garanciája a kiváló minőségnek. Étlapunkon olyan fogások sorakoznak, amelyek a helyi ízeket és tradíciókat tükrözik, legyen szó egy bőséges reggeliről, egy ízletes ebédről vagy egy romantikus vacsoráról. Az Arany János Vendégház étterme mindig készen áll arra, hogy vendégeinket kulináris utazásra hívja, ahol az ízek és az élmények összeolvadnak.

Szállóvendégeink számára igény esetén reggelit és félpanziós ellátást is tudunk biztosítani. Míg betérő vendégeink átbeszélhetik a kastélyban szerzett közös élményeiket a környékbeli alapanyagokból készült ízletes ebéd mellett az éttermükben.

A 40 fő befogadására alkalmas étterem kiváló catering helyszíne a Tisza-kastély rendezvény termében megvalósuló eseményeknek, ahol az céges- és privát események, esküvők, csapatépítők, mini konferenciák, továbbképzések vagy akár állófogadások éttermi szolgáltatásai is megvalósulhatnak.