Szállás

A kétszintes vendégházban a földszinten 20 két fős szoba, míg az emeleten 8 három fős szoba és 1 öt fő befogadására alkalmas apartman várja vendégeinket.

Étterem

A vendégházunk központi tere az étterem, ahol a helyi termelők alapanyagainak és profi séfek keze munkájának fúziója teremti meg az igazi gasztronómiai élményt.

Kávézó

A kastély főépületében lévő kávézó kínálatában gondosan válogatott alapanyagokból helyi receptek alapján készült tradicionális magyar desszerteket kóstolhatnak vendégeink, az állandó kiállítás nyitvatartási idejében.

Rendezvénytér

Hazánk egyik legjelentősebb történelmi családjának kastélyához, a geszti birtokhoz, 29 szobás Vendégház, étterem, közösségi terek, sportpályák és 19 hektáros park tartozik.

Ajándékbolt

A Tiszttartó Ház az egyik legkorábbi épület a kastély területén, amely a felújítás során teljesen új funkciót kapott.

Múzeumpedagógia

A geszti Tisza-kastély változatos aktivitásokkal várja az általános- és középiskolásokat múzeumpedagógiai foglalkozásokra.

Sport- és szabadidő

Az aktív kikapcsolódást keresők számára számtalan lehetőség kínálkozik a geszti Tisza-kastély parkjában. Az új funkciókkal bővült kastélypark ideális helyszíne a sportolásnak és a szabadidős tevékenységeknek.